MRSIĆ O SUČELJAVANJU ‘Jedan bahat, neiskren i nesposoban, a drugi samo nesposoban’

Boris Kovacev / CROPIX

Demokrati i Hrvatski Laburisti poručili su kako sučeljavanje Bernardića i Plenkovića ne nudi hrvatskim građankama i građanima kako preživjeti ekonomsku krizu uzrokovanu korona pandemijom, a kamoli viziju razvoja u sljedeće četiri godine.

“Sučeljavanje je izgledalo kao kad student koji je nabubao gradivo dođe na ispit kod strogog, ali dobronamjernog profesora. Svađalica i profesor. Bernardić se raspao. A Plenković ne zna stati“, poručio je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata. Dodao je da je jedan bahat, neiskren i nesposoban, a drugi samo nesposoban.

“Liderstvo koje zaslužuju i očekuju hrvatske građanke i građani nismo vidjeli na ovom sučeljavanju. Plenković i Bernardić stjerali su našu zemlju u kut. Manjak vizije i političke odgovornosti neće nam osigurati da se pomaknemo sa začelja u euro zajednici”, kazao je David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista.

Komentirao je kako je nepovjerenje i razočarenje građanki i građana opravdano, posebno kada se prati ovakvo političko sučeljavanje.


Komentari