Mladen Grdović na Kerumovoj listi kao ‘simbol Dalmacije’

Foto: Apoliticni Portal

Među posljednjima u Državnom izbornom povjerenstvu u utorak navečer stigao je Željko Kerum koji je predao svoje kandidacijske liste. 

Kerum je stigao sa svojim pristašama i izjavio kako će podržati stranke koje razumiju Dalmaciju.

“Naši zastupnici dosadašnji nisu Dalmaciju dovoljno zastupali, neću reći da bi mi trebali biti kao IDS u Istri, različiti svjetonazori i ideologija, ali ja i moja stranka zastupamo Dalmaciju”, rekao je Kerum, za Dnevnik.hr.

Grdović je simbol Dalmacije

Kerumu će na drugom mjestu u 10. izbornoj jedinici biti pjevač Mladen Grdović, dok je Kerum na prvom mjestu. Treći je Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita.



“Na predstojećim parlamentarnim izborima naše će liste biti ponuđene građanima u 9. i 10. izbornoj jedinici. U obje te jedinice idemo po pobjedu i uopće ne sumnjam u naš uspjeh. Plan i program nam je riješiti infrastrukturu Dalmacije i stvoriti preduvjete za još bolji život ljudi. Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije”, rekao je Kerum za Slobodnu Dalmaciju.

Dodao je da će nakon pobjede u ove dvije jedinice zasukati rukave kako bi poboljšali živote svih stanovnika, prenosi 24 sata.

Komentari