Ministar Banožić o Domovinskom pokretu: Ima tamo krasnih ljudi

Srdjan Vrancic / CROPIX

Ministar državne imovine Mario Banožić bio je gost Dnevnika N1. Komentirao je bitku za Slavoniju na predstojećim parlamentarnim izborima.

Banožić je rekao da HDZ nikada nije izgubio u Slavoniji, a na predsjedničkim izborima, eksperiment s Miroslavom Škorom bio je nepoznanica za ljude, koji sada više neće glasati za Škoru. “HDZ neće izgubiti u Vukovarsko-srijemskoj županiji”, ustvrdio je.

Kaže da će HDZ u 5. izbornoj jedinici opet osvojiti osam mandata, dok ankete predviđaju sedam mandata. “Ljudi koji su davali naznake da bi glasali za Škoru, glasat će za HDZ jer vide da on nije rješenje za HDZ ni vladu”.

U koaliciju s HDZ-om dobrodošli su svi koji gledaju na nacionalne interese te žele razvijati demokršćanske i tradicijske vrijednosti, istaknuo je ministar državne imovine.



O samom Domovinskom pokretu, Banožić kaže: “Ima tamo krasnih ljudi, i sami su mi potvrdili da su pogriješili što su se upustili u igru s Domovinskim pokretom jer znaju da je HDZ uvijek bio pokretač svega.”

Upitan je li ga strah za zdravlje, s obzirom na to da se kreće među ljudima, Banožić kaže da straha nema jer se pridržava svih mjera, piše N1.

Komentari