Marin Miletić: Mijenjamo Hrvatsku. Radit ćemo bazu četiri godine, a onda preuzeti vlast

screenshot

Most-ov Marin Miletić bio je gost Dnevnika Nove TV gdje je govorio o koronavirusu te nadolazećim parlamentarnim izborima.

Koronavirus

“Svaki građanin i svaki političar koji želi biti primjer mora slušati upute stručnjaka. Žao mi je da su vladajući i HDZ i SDP, odbili prijedlog Mosta o elektroničkom glasovanju. Sad ćemo imati situaciju da će stariji sugrađani najvjerojatnije ostati doma”, kaže Miletić.

Politička orijentacija

Eksplicitno sam desni centar, ali o tome bi mogli dugo pričati. Prvenstveno sam čovjek”, kaže Miletić. Smatra da će dobiti glasove jer je ljudima u Rijeci, kako kaže, dosta lažnih SDP-ovih obećanja.

“Moj rad je prepoznat, ne samo u Rijeci nego i Istri. I zato će mnogi birači, ne samo desnice, nego i centra, desnog centra, ali i dio lijevog centra glasovati za mene zato jer je ljudima dosta 30 godina SDP-a u Rijeci, dosta im je 30 godina lažnih obećanja.


Most ništa nije obećao, a sve ono što obeća stoji iza toga. Mi smo ljudi autentičnosti, nepatvorenosti, nismo sveci, borimo se sa svojim manama, ali sazrijeli smo”, poručio je.

“Ako je najveći krimen Mosta ona javnobilježnička ovjera, ja ga sad potpisujem. Drugima se izvlače prijave i presude, a nama javni bilježnik. To je jasna poruka”, kaže.

O izjavi Katarine Peović da je politički kalun

“Ja ne bih tako mogao govoriti o drugim ljudima, nikad o njoj ne bih govorio tako. Ja se s njom ne mogu složiti ni u kojim ideološkim ili svjetonazorskim pitanjima, ali smo se sreli jučer na Korzu i razgovarali smo. Bila je s nekoliko njih iz Radničke fronte, snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu“, prepričava Miletić.

“Most je počeo mijenjati Hrvatsku”

Mijenjamo Hrvatsku onako kako treba, od baze. Ne možemo s onima koji su nas već dva puta prevarili, kad bi nas i treći put ne bi bilo dobro. Bili bismo idioti. S SDP-om nikako, ideološki ne možemo, pa Božo (op. a. Petrov) ne bi mogao doći dolje doma mami i babi, a ni ja svojima.

Znači mi ćemo imati 15 mandata možda i više, bit ćemo snažna oporba HDZ-u i SDP-u, radit ćemo bazu četiri godine, a onda preuzeti vlast”, kaže Miletić, prenosi Dnevnik.hr.

Komentari