LEKAJ PRLJASKAJ DOBILA PROTIVNIKA Tahiri najavio kandidaturu: Politika je rad, a ne obiteljski biznis!

Facebook

Nakon što je dosadašnja manjinska saborska zastupnica Ermina Lekaj Prljaskaj potvrdila da ide po novi saborski mandat i Habib Tahiri najavio je svoju kandidaturu.

Podsjetimo, Lekaj Prljaskaj pridružila se Klubu zastupnika Bandić Milan 365. Zahvaljujući tome, Milan Bandić, koji je na posljednjim izborima dobio samo jednog zastupnika, na kraju je imao njih ukupno deset.

“Svi vi koji ste me pratili posljednjih nekoliko izbornih ciklusa nećete biti začuđeni što sam se odlučio kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima. Natjecat ću se u manjinskoj izbornoj jedinici, koju obuhvaćaju Albanci, Bošnjaci, Slovenci, Crnogorci i Makedonci.

Albanac sam i hrvatski državljanin. Živim i radim u Novskoj u Zavodu za hitnu medicinu kao diplomirani medicinski tehničar gdje su me neki od vas i upoznali.



Obiteljski sam čovjek i otac sedmero djece. Kao hrvatski branitelj, sa tisuću dana borbenog staža odlučio sam aktivno utjecati na uređenje ove zemlje kako moja djeca ne bi morala seliti iz njihove i moje domovine, koja nam je pružila mogućnost steći sve što imamo poštenjem i radom. I u Saboru ću nastaviti raditi na isti način.

Obećajem vam promjenu. Naime, neću zastupati interese samo jedne manjine, nego svih birača u našoj izbornoj jedinici. Ovom objavom, i večerašnjim činom predaje kandidature, pružam ruku svim zajednicama koje okupljaju birače u mojoj izbornoj jedinici. Dostupan sam za susret i komunikaciju o vašim problemima i željama. Oni su i moji problemi i želje. U konačnici, to su problemi i želje cijeloga društva. Jer, društvo je jako koliko je jak najslabiji među nama.

Svi koji me poznaju, znaju, čovjek sam od riječi. Zbog toga, naglašavam još jednom, politika je rad, a ne obiteljski biznis!”, poručio je Tahiri.

Komentari