Kontroverzni SDP-ov načelnik: Dajte nekog jačeg, Jandrokovića mogu pobjediti sam u prvom poluvremenu!

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

HDZ je objavio nositelje svojih izbornih lista za sve izborne jedinice. II. izbornu jedinicu, koja obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, Koprivničko-križevačku županiju, Bjelovarsko-bilogorsku županiju i istočni dio Grada Zagreba, će predvoditi Gordan Jandroković.

Listu Restart koalicije u istoj izbornoj jedinici predvoditi će SDP-ov Rajko Ostojić. Na toj listi će se najvjerojatnije naći i predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije i naćelnik općine Kalnik Mladen Kešer, koji je blizak predsjedniku Davoru Bernardiću.

U svojoj Facebook objavi Kešer nije oduševljen što mu je protukandidat Gordan Jandroković i tome je dao doznanja.

“Dajte nekog jačeg za II. izbornu jedinicu, Gordana Jandrokovića mogu pobjediti sam u prvom poluvremenu”, napisao je Kešer u svojoj objavi.



Dajte nekog jačeg za II izbornu jedinicu, Gordana Jandrokovića mogu pobjediti sam u prvom poluvremenu !

Gepostet von Mladen Kešer am Montag, 1. Juni 2020

Kalnički ‘veleposjednik’ Mladen Kešer na imovinskoj kartici ima upisano čak 279 nekretnina, od kuća do vinograda, voćnjaka, livada, oranica, te brojnih drugih nekretnina i pokretnina, među kojima je i Gibsonova gitara vrijedna 40 tisuća kuna. Upisao je također 896 tisuća eura ušteđevine, te je suvlasnik u četiri tvrtke.

Kešer je također poznat i po sukobu s koprivničkom policijom, koju je optužio za ‘represiju’ nad stanovnicima njegove općine, jer su alkoholiziranim vozačima pisali kazne i oduzimali vozačke dozvole.

Kešer ‘vlada’ općinom Kalnik od 2001. godine.

BERNARDIĆEV ČOVJEK S ISKUSTVOM Politički preobraćenik s kaznom Općinskog suda i Povjerenstva za sukob interesa koji voli skupljati nekretnine i davati savjete novinarima

Komentari