Koalicija centra: Slavoniju vidimo kao jednu regiju

Predstavnici koalicije centra, koju čine Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus, u nedjelju su u Osijeku razgovarali s građanima i predstavili svoj izborni program po kojemu, ističu, Slavoniju vide kao jednu regiju.

Andrea Gross-Bošković, nositeljica koalicijske liste u IV. izbornoj jedinici, rekla je kako u Osijeku predstavljaju svoju koaliciju kroz ljude koji su udružili snage da bi zaokrenuli Hrvatsku.

“Ovdje su kandidati iz obje slavonske izborne jedinice jer želimo poslati poruku da Slavoniju vidimo kao jednu regiju, ujedinjenu i snažnu. Slavonija kao jedna regija je važan dio našeg političkog programa i tu ideju ćemo promovirati u Saboru, a nadamo se i u vladi u kojoj ćemo sudjelovati.”, kazala je.

Drugi na listi u V. izbornoj jedinici Krešimir Marković pojasnio je kako je on nakon srednje školi otišao u Irsku, a onda se vratio u Slavoniju jer u njoj želi graditi budućnost.



U redu je da mladi ‘vani’ skupe znanje i iskustva te se vrate u Slavoniju

“Želim poručiti mladima da je u redu otići van, skupiti znanje i iskustva te se vratiti u Slavoniju i graditi jednu potpuno novu, građansku, otvorenu i modernu Hrvatsku“, zaključio je.

Dario Vrbaslija, drugi na listi u IV. izbornoj jedinici, kazao je da su oni mlada politička opcija, ali s iskustvom upravljanja lokalnim sredinama.

“Smatram da je moguće poticati poduzetništvo i stvarati nove vrijednosti i tako motivirati mlade ljude da ostanu u Slavoniji, te potaknuti one koji su se iselili da se vrate i grade budućnost zajedno s nama”, poručio je Vrbaslija.

Komentari