HNS OTKAZAO SVE PREDIZBORNE SKUPOVE Štromar: Politika ne smije i ne može biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi

Ranko Suvar / CROPIX

Hrvatska narodna stranka (HNS) zbog ponovnog širenja koronavirusa odlučila je otkazati sve predizborne skupove i pozvala ostale političke stranke da učine isto, poručio je u ponedjeljak predsjednik HNS-a Predrag Štromar.

HNS će u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore nastaviti komunicirati s građanima putem digitalnih platformi, medija i telefonom, jer ništa nije važnije od zdravlja naših građana, navodi Štromar u priopćenju.

Prvi val koronavirusa za sobom je ostavio ekonomske posljedice i ne možemo dopustiti ponovno gašenje svih gospodarskih aktivnosti. O tome trebaju prvenstveno misliti oni koji pretendiraju na mjesto premijera. Politika ne smije i ne može biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni gospodarske stabilnosti, ističe Štromar.



Najodgovornija stvar koju mi političari nakon sve većeg broja zaraženih koronavirusom možemo napraviti jest ukinuti predizborne skupove i na taj način zaštititi zdravlje naših članova, simpatizera i građana RH.Zdravlje i sigurnost građana moraju biti na prvom mjestu. Naš predsjednik Predrag Štromar upravo je obavijestio stožere svih izbornih jedinica da otkažu svoje predizborne skupove. Poslušajte njegovu poruku ?

Gepostet von Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati (HNS) am Montag, 22. Juni 2020

Komentari