HDZ UZVRAĆA ŠKORI ‘I on bježi kad se treba sučeliti s Plenkovićem’

HDZ

Iz HDZ-a su u četvrtak ocijenili kako čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro “bježi kad se treba sučeliti s Plenkovićem”, kao što to, kako tvrde, radi i čelnik Restart koalicije Davor Bernardić.

Na taj su način reagirali na izjavu Miroslava Škore u Bjelovaru koji je na pitanje novinara bi li se sučelio s Plenkovićem odgovorio potvrdno, ali da bi, kako je dodao, “morao doći sa svežnjem papira jer ne može popamtiti sve afere koje je Vlada proizvela”.

Škoro: Na sučeljavanje s Plenkovićem morao bih doći s velikim svežnjem papira jer ne mogu popamtiti sve afere HDZ-a u protekle četiri godine



“Škoro je pristao uz jedan ‘ali’. Mora, kaže, ponijeti sa sobom puno papira. Samo neka taj ‘ali’ ne završi kao s Bernardićem. Kad je sam – udari, slaži i bježi, a kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda šalje u medije dr. Ostojića da mu piše ispričnicu”, napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Miroslavu Škori poručili su “neka ponese sve papire kojima se hrabri, samo neka ne podvije rep, kao što to radi s predstavljanjem svog programa putem društvenih mreža, bježeći od novinara i javnosti”.

“Hrvatska nema dugu povijest izbornih kampanja, ali građani svejedno već dobro znaju da bi svaka samouvjerena i sposobna oporba trebala potencirati sučeljavanja. Kod nas oporba podvije rep, pa će Plenković očito morati sam pred novinare”, stoji objavi HDZ-a.

Komentari