Evo što HDZ-ovci kažu na nove ankete koje im baš i ne idu u korist…

Twitter

HRT je predstavio rezultate istraživanja HRejtinga za petu, šestu i sedmu izbornu jedinicu koje je za HRT provela agencija Promocija plus od 14. do 22. lipnja na uzorku od 6.000 ispitanika.

Prema navedenim istraživanjima HDZ-u bi pripalo 16, Restart koaliciji 13, a Domovinskom pokretu 7 mandata.

Na upit što misli o najnovijim anketama, predsjednik Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije i kandidati na listi HDZ-a u drugoj izbornoj jedinici Tomislav Okroša je podsjetio da je “2016. godine SDP imao 18 mandata, a HDZ 16”.

Mladi načelnik Općine Dubrava napominje kakva su bila predviđanja 2016. godine, a kakvi su bili konačni rezultati izbora.



Privatni album

“Naprimjer, u tri jedinice koje je prvoga dana objavio HTV, a u kojima je odnos 17 : 15, na tim izborima pobijedio je HDZ. Tada je ukupna razlika bila 8% u korist SDP-a, a pobijedio je HDZ”, rekao nam je Okroša.

Plenković ili Bernardić

Kao i iz ostalih opcija, i iz HDZ-a smatraju kako su pravi rezultati samo oni nakon izborne noći.

“Građani 5. srpnja biraju tko će biti premijer: PLENKOVIĆ ILI BERNARDIĆ. Građani biraju između sigurnosti i stabilnosti te eksperimenata iza kojih stoje interesni lobiji i političkih šarlatana”, oštro je komentirao Tomislav Okroša te poslao poruku Restartu, ali očito i Domovinskom pokretu Miroslava Škore. S kime će koalirati HDZ nakon izbora, bit će jako interesantno pratiti, piše Dnevno.

Komentari