Domovinski pokret: Naša programska intencija je poštovati braniteljsko dostojanstvo i interese

Domovinski pokret

Domovinski pokret danas je na splitskoj rivi organizirao konferenciju za medije vezano uz prihvaćanje načela Koordinacije udruga borbenih postrojbi, stradalačkih udruga i braniteljskih udruga grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije. Na konferenciji su sudjelovali bivši zamjenik ministra turizma Robert Pauletić, drugi na listi u desetoj izbornoj jedinici i Jozo Ribičić, umirovljeni brigadir, invalid domovinskog rata i pripadnik 4. gardijske brigade.

Pauletić je naglasio kako je Domovinski pokret prvi prihvatio 28 točaka načela Koordinacije čime su pokazali kako stoje uz branitelje.

“Jedna od naših programskih intencija je poštovati braniteljsko dostojanstvo i interese. Pozivam i druge stranke bliske našem svjetonazoru – a to su HDZ i Most – da prihvate braniteljska načela jer je to u interesu hrvatske budućnost”, istaknuo je Pauletić.

“Puno je toga rečeno u 28 točaka načela – tu je riječ o pitanju izbornih zakona, pitanju obrazovanja koje je krucijalno za budućnost ove države, pitanje početka hrvatske države i pitanje dostojanstva hrvatskih branitelja. To nas poziva na jedinstvo i zajedništvo, da se okrenemo sebi, dalje od političkih elita, i stvorimo jaku organizaciju koja će sutra moći pronalaziti rješenje zajedno s novom vladom”, zaključio je Jozo Ribičić.



Komentari