Bosiljko Mišetić kandidat Domovinskog pokreta: Škoro želi u politici ljude koji prema Hrvatskoj imaju odnos kao prema majci i djetetu u isto vrijeme

facebook

Domovinski pokret Miroslava Škore predstavio je još jednog svog člana, riječ je o odvjetniku i bivšem ministru pravosuđa Bosiljku Mišetiću.

Domovinski pokret je objavio na svom Facebook profilu, a u objavi Mišetić kaže kako Škoro okuplja ‘moralnu supstancu hrvatskog naroda’. Mišetić se kandidira na listi Domovicnkog pokreta u drugoj izbornoj jedinici.

“Drago nam je što se Domovinskom pokretu odlučio pridružiti i Bosiljko Mišetić, pravnik, odvjetnik, bivši ministar pravosuđa (1991.-1992.), savjetnik predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana (1994.-1995.), dopredsjednik Vlade Republike Hrvatske (1995.) te saborski zastupnik (1995.-1999.).

‘Pridružio sam se Domovinskom pokretu jer vraća nadu i dostojanstvo hrvatskome čovjeku. Miroslav Škoro okuplja moralnu supstancu hrvatskog naroda, a u politici želi ljude koji prema Hrvatskoj imaju odnos kao prema majci i djetetu u isto vrijeme; kao majci, jer je utjecala na njih najbolje što je mogla, a kao djetetu, jer bi joj dali sve, a zauzvrat ne traže ništa’, rekao je Mišetić koji se kandidira na listi Domovinskog pokreta u drugoj izbornoj jedinici.” piše u objavi Domovinskog pokreta.



Drago nam je što se Domovinskom pokretu odlučio pridružiti i Bosiljko Mišetić, pravnik, odvjetnik, bivši ministar…

Gepostet von Domovinski pokret am Freitag, 19. Juni 2020

Komentari