(VIDEO) Bartulica za Otvoreno: Ovaj rezultat je jako dobar. HDZ će bez Domovinskog pokreta teško sastaviti vladu

COK

“Zahvaljujem se svim našim glasačima i volonterima i čestitam svima koji su dali glas povjerenja Domovinskom pokretu. Mi smo prije 90 dana počeli djelovati kao stranka i ovaj rezultat je jako dobar. Po izlaznim anketama imamo dva mandata. Ovo je prvi put da sam se i ja uključio u političku utakmicu i moram reći da sam zadovoljan. Iščekujemo konačne rezultate i drago mi je da blago rastemo”, rekao je Stjepo Bartulica za Otvoreno.

Na pitanje hoće li HDZ bez Domovinskog pokreta pokušati sastaviti vladu, Bartulica kaže kako će to HDZ teško to napraviti.

“Ovi privremeni rezultati pokazuju kako su ankete daleko od stvarnosti. Način rada tih anketa treba ozbiljno preispitati”, smatra Bartulica i dodaje kako je očito kako nešto u metodologiji anketa ozbiljno ne štima.

“To samo budi jako nepovjerenje i ispadne da više manipuliraju javnim mnijenjem nego što rade stvarna istraživanja”, smatra.



Na pitanje ostaje li vjeran Domovinskom pokretu, Bartulica odgovara kako to sigurno ostaje.

“Ja sam dosljedan čovjek i svaki pokušaj da netko sa mnom odvojeno razgovara osuđen je na propast”, rekao je Bartulica.

Dodao je kako ga čudi i zabrinjava uspjeh radikalne ljevice. Smatra kako je to odraz nepovjerenja u vođu SDP-a Davora Bernardića i podsjeća kako ni to ankete nisu previdjele.

Bartulica za Otvoreno: Ovaj rezultat je jako dobar. HDZ će bez Domovinskog pokreta teško sastaviti vladu

"Ovi privremeni rezultati pokazuju kako su ankete daleko od stvarnosti. Način rada tih anketa treba ozbiljno preispitati", smatra Stephen Nikola Bartulica iz Domovinski pokret

Gepostet von Otvoreno.hr am Sonntag, 5. Juli 2020

Komentari