Bandić: Ne možemo na nacionalnom planu zabilježiti značajan rezultat

Foto: Damir Sencar / POOL / HINA

Dok god u Zagrebu radimo svoj posao pošteno i korektno i nosimo teret odgovornosti dviju kriza – Covid i potres, ne možemo na nacionalnom planu zabilježiti neki značajan rezultat, objasnio je u nedjelju Milan Bandić neuspjeh na parlamentarnim izborima, na kojima je ostao bez mandata.

Bandić je u stožer svoje stranke došao oko 21,15 sati te odmah izjavio da čestita pobjedniku izbora za 10. saziv Sabora – HDZ-u i svima koji su već sigurni da su ušli u Sabor, a posebno onima koji su dali svoj glas Stranci rada i solidarnosti.

“Dok god radimo u Zagrebu svoj posao pošteno, korektno i nosimo teret odgovornosti dvije krize – Covid i potres, ne možemo na nacionalnom planu zabilježiti neki značajan rezulta”, rekao je Bandić.

Poruka Zagrepčana 

Na pitanje novinara kako komentira to što je u četiri zagrebačke izborne jedinice dobio vrlo mali postotak glasova i je li to jasna poruka da ga Zagrepčani više ne žele za gradonačelnika, Bandić je odgovorio kako treba pričekati konačne rezultate pa će onda donositi prosudbe.



Nije htio odgovoriti na pitanje o lokalnim izborima, koji su iduće godine u svibnju, poručivši umjesto toga da se “vidimo ujutro u 7 sati na Domovinskom mostu”.

Upitan je li iznenađen premoćnom pobjedom HDZ-a, Bandić kaže da nije iznenađen. “U zadnjih 30 godina izmjenjuju se dvije stranke na vlasti i hrvatski ljudi znaju kako žive, to je rezultat izbora. Korektno je i dovoljno od mene da sam čestitao izbornim pobjednicima”, rekao je.

U stožeru Bandićeve stranke je izuzetno mirno, a okupio se mali broj kandidatkinja i kandidata, članica i članova stranke i simpatizera.

Komentari