Zoran Milanović primio predstavnike poljske tvrtke POL-MOT Holding

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je s predstavnicima poljske tvrtke POL-MOT Holding, koji su iskazali interes za pokretanje proizvodnog pogona u Hrvatskoj za proizvodnju električnih i vozila na vodik, čime bi se otvorilo 700 do 1000 novih radnih mjesta, priopćeno je u utorak iz Ureda predsjednika.

“Predstavnici tvrtke POL – MOT Holding S.A. iskazali su interes za pokretanje proizvodnog pogona u Republici Hrvatskoj, za proizvodnju električnih vozila, kao i vozila koja za pogonsku snagu koriste vodik. Procjenjuju kako bi navedenim ulaganjem otvorili 700 do 1000 novih radnih mjesta”, navodi se u priopćenju.

Kako se nadalje prenosi, predsjednik Milanović “pozdravio je planirano ulaganje te izrazio zadovoljstvo što tvrtka POL – MOT Holding S.A., nakon ulaganja u hrvatski turistički sektor, želi pokrenuti proizvodnju i proširiti poslovanje u Republici Hrvatskoj”.

Na sastanku s predsjednikom Republike Milanovićem bili su vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke POL – MOT Holding S.A. Andrzej Zarajczyk, predsjednik Uprave tvrtke POL – MOT Rail Ltd. Karol Zarajczyk i potpredsjednik Nadzornog odbora tvrtke URSUS S.A. Henryk Goryszewski, navodi se u priopćenju.



Komentari