Zagrebački start-up WePark omogućuje sugrađanima besplatan parking

Uslijed razornih potresa u Zagrebu te pandemije virusa COVID-19, zagrebačka start-up aplikacija za pametno parkiranje u gradu, WePark, odlučila je pomoći sugrađanima koji i u ovo vrijeme, moraju na posao, pregled doktoru ili u kupovinu namirnica.

„Htjeli smo građanima Zagreba uštediti vrijeme u potrazi za parkingom i omogućiti im besplatno korištenje do daljnjeg. Iako bismo voljeli da svi ostanemo doma, znamo da velik broj građana i dalje mora odlaziti na posao pa se nadamo da će im WePark barem malo olakšati i učiniti odlazak na posao, sigurnijim i bržim“ javlja Karlo Starčević, direktor WeParka.

„Trenutno pozivamo sve vlasnike parkinga, ali i zemljišta koja se mogu koristiti kao parking, da nam se jave ukoliko kratkoročno žele ustupiti svoje parkirno mjesto besplatno“ poziva tim WeParka. Aplikacija, koju trenutno koristi više od 1.000 građana Zagreba, osigurava podršku za ustupljena parking mjesta bez naknade.



Pomoću WePark aplikacije besplatno ćete moći parkirati morate li npr. u Policijsku postaju u Zagrebu po dokumente ili na Prisavlje, a nadaju se da će uz odaziv vlasnika ostalih parkinga i zemljišta, broj lokacija za besplatan parking ubrzo biti i veći.

Ukoliko imate zemljište ili parking kojeg kratkoročno želite ponuditi građanima Zagreba, a posebno u užem centru ili u okolici bolnica javite se WeParku na +385 92 313 3015 ili e-mailom na [email protected]

Komentari