VELIKO PRIZNANJE Istra postala ‘VIRTUOSO preferred partner’

Nakon trogodišnjeg sudjelovanja na najvažnijem godišnjem meetingu asocijacije, Virtuoso travel weeku koji se održava u kolovozu, tri održane prezentacije kojom se Istra predstavila brojnim partnerima diljem svijeta te uz veliki suport njujorškog Predstavništva HTZ-a, Turistička zajednica Istre postala je “Virtuoso preferred partner”.

“Postati Virtuosov partner veliko je priznanje i čast za Turističku zajednicu Istarske županije, ali i cijelu Istru te je na tragu naše vizije daljnjeg razvoja turizma”, rekao je Boris Miletić, istarski župan.

Dodao je kako je to “potvrda da naša regija može ponuditi visokokvalitetne usluge i doživljaje i najzahtjevnijim turistima i gostima visoke platežne moći”.

“Istra se pozicionirala kao svjetski turistički brend i želja nam je nastaviti tim putem preobrazbe Istre u još atraktivniju i poželjniju destinaciju”, istaknuo je.



“Kroz ovo partnerstvo Turistička zajednica će imati pristup svjetskim marketinškim kanalima potrošača koji učinkovito ciljaju na imućne potrošače s visokom sklonošću k putovanjima”, naglasio je Denis Ivošević, direktor županijskog ureda.

“Uz Turističku zajednicu u Istri trenutno imamo samo još dva partnera, Maistrine hotele Monte Mulini i Grand Park Hotel Rovinj. Iz današnje je perspektive važno da smo postali članom asocijacije, no Istra kao turistička destinacija ima puno ambiciozniji plan i vjerujem da ćemo u narednim godinama povećati naše članstvo. Od sada će reflektori Virtuosoa biti značajnije okrenuti prema nama, tako da će svi oni koji u svojoj misiji poslovanja i portfelju proizvoda i dizajniranih usluga imaju najviše ciljeve, definitivno moći postati članom asocijacije”, naglasio je Ivošević.

Inače, Virtuoso® je vodeća asocijacija, odnosno mreža međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna i iskustvena putovanja. Obuhvaća 1.100 specijaliziranih turističkih agencija s više od 22 tisuće elitnih savjetnika za putovanja u vipe od 50 zemalja diljem Sjeverne Amerike, Latinske Amerike, Kariba, Europe, Azije i Pacifika, Bliskog istoka i Afrike.

Oslanjajući se na svoje izabrane, odnosno preferirane partnere među kojima je više od 2.000 najboljih svjetskih hotela i odmarališta, kompanija za kružna putovanja, aviokompanija, turističkih kompanija i vrhunskih destinacija, Virtuoso svojim klijentima nudi ekskluzivne sadržaje, rijetka iskustva i povlašteni pristup.

Detaljno isplanirana i nezaboravna putovanja

U Virtuoso se mogu učlaniti subjekti koji su u mogućnosti ponuditi najvišu razinu usluga, servisa i produkata koji se mogu ubrojiti u jedinstvena iskustva, a članstvo je moguće ostvariti jedino na poziv i uz preporuku barem tri partnera koji za novo pridošle članove moraju jamčiti da mogu ispuniti visoke kriterije asocijacije.

Osnovni cilj ove mreže je klijentima ponuditi detaljno isplanirana i nezaboravna putovanja. Sjedinjene Države, Kanada i Europa najjače su tržište sa 70 posto lokacija agencija članica. Virtuosovi savjetnici za putovanja opslužuju najbogatije i najzahtjevnije goste, one koji traže posebne aranžmane, jedinstvena iskustva, uzbudljive avanture putovanja.

To su gosti koji traže cjelovite paket aranžmane, posebno dizajnirana putovanja isplanirana do najmanjeg detalja u koje je svakoga dana uključen veliki broj usluga koje pružaju dodatnu vrijednost, bez obzira radi li se o dinamičnom, avanturističkom putovanju ili o posve mirnom i relaksirajućem odmoru, ali uvijek s ugrađenim unikatnim servisom, uslugom ili iskustvom. U svijetu predstavljaju prvih jedan posto turističkih agencija mjereno prema uslugama, ponudi i prihodima od prodaje luksuznih putovanja.

Komentari