Valamar zatvara hotele u Istri i Dubrovniku

Foto:Goran Sebelic

Iz turističke kompanije Valamar objavili su da će, nakon preporuka nadležnih tijela i odluke Istarske županije kojima su ograničena javna okupljanja, zatvorene škole i vrtići te je ograničeno korištenje javnih prostora, Valamar privremeno zatvoriti hotele Diamant u Poreču i Sanfior u Rapcu, piše u Jutarnjem listu.

“Nakon što je krizni stožer u četvrtak pojačao mjere opreza na granici za državljane Njemačke, Austrije i drugih zemalja, također smo odlučili da ćemo zatvoriti hotele Lacroma i Argosy u Dubrovniku”, rekli su u Valamaru.

Dodali su kako u Valamar hotelima nema sumnje niti pojave bolesti COVID-19, “ali gostima u ovoj situaciji nismo u mogućnosti pružiti željenu razinu sigurnosti, kvalitete usluge i doživljaja destinacije”.

Zaposlenici Valamara na kolektivnom godišnjem do kraja ožujka

Kako piše Jutarnji list, s obzirom na zatvaranje škola i vrtića, u Valamaru su odlučili da će izaći u susret prije svega roditeljima, te će zaposlenici Valamara biti na kolektivnom godišnjem odmoru do kraja ožujka.

 



“Smatramo da Nacionalni stožer vrlo kvalitetno upravlja s ovom nesvakidašnjom situacijom te da je jedino odgovorno postupanje slijediti njihove preporuke i odluke u zajedničkom cilju što jače prevencije. Turizam je iznimno važna gospodarska grana pa će Valamar nastaviti usku suradnju s nadležnim tijelima kako bismo u što kraćem roku mogli nastaviti s pripremama za turističku sezonu”, kažu u Valamaru, a objavio je Jutarnji list.

Komentari