U Villi Dubrovnik rade stručni i entuzijastični zaposlenici koji gostima osiguravaju vrhunski boravak

Villa Dubrovnik

Villa Dubrovnik iz sastava turske Dogus grupe, jedan je od najekskluzivnijih i najnagrađivanijih hrvatskih boutique hotela te član nekih od najprestižnijih kolekcija luksuznih hotela. Jedna od njih, The Leading Hotels of the World, je 2016. godine Villu Dubrovnik nagradila priznanjem za iznimnu kvalitetu usluge.

Villa Dubrovnik ima 56 smještajnih jedinica i mnoštvo bogatih sadržaja koji ju čine jednim od najluksuznijih smještajnih objekata u Hrvatskoj. Najviše gostiju dolazi iz SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva, a od ove godine bilježi i veći broj posjetitelja iz Kanade i Australije.

Temelj i snaga ove uspješne turističke priče su ljudi – stručni i entuzijastični zaposlenici koji gostima osiguravaju vrhunski boravak. Svi djelatnici Ville Dubrovnik prolaze internu edukaciju prije početka rada unutar svojih odjela, što je samo dio sustava edukacije koji se nudi.

Na godišnjoj razini organiziraju se radionice usmjerene na kvalitetu usluge u hotelijerstvu, u kojima sudjeluju i sami zaposlenici sa svojim iskustvima. Uz individualno praćenje rada i sustav i nagrađivanja najboljih, svaki zaposlenik ima priliku profesionalno se razvijati u skladu sa svojim ambicijama.



Visokomotivirani zaposlenici imaju mjesta za napredak

“Svakodnevno se susrećemo s mnogobrojnim izazovima kako bi naša usluga ostala dosljedna najvišim standardima u industriji. Iznimno mi je važno da među nama vlada pozitivna radna atmosfera i da okupljamo visoko motivirane ljude kojima pružamo priliku za osobni napredak i uspješan razvoj karijere, stoga smo u stalnoj potrazi za osobama koje će upotpuniti našu radnu snagu”, rekla je direktorica hotela Mirna Lončar Stražičić.

U hotelu Villa Dubrovnik svjesni su koliko je zadovoljstvo zaposlenika važno, jer je kompetentan i zadovoljan radnik kojem je osigurano pozitivno radno okruženje od neprocjenjive vrijednosti za poslodavca. “Za motivirane zaposlenike željne učenja i nadograđivanja vlastitih vještina, uvijek ima mjesta, a poslodavac koji svoje zaposlenike smatra najvećom vrijednošću, sigurno ide prema uspjehu”, zaključila je Mirna Lončar Stražičić.

Komentari