Svjetski Moto Surf prvaci prvi put na zadarskim valovima

Prvi put u Hrvatskoj, od 1. do 3. listopada održat će se adrenalinska sportska senzacija UIM World Cup Moto Surf, kojoj će domaćin biti Falkensteiner Premium Camping Zadar. UIM World Cup Moto Surf posljednjih godina održavao se na lokacijama poput Abu Dhabija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kazana u Rusiji te Orlanda u Ujedinjenim Američkim Državama, a sad će finale biti na zadarskoj plaži Borik, ispred Falkensteiner Premium Campinga Zadar.

Više od 70 vozača iz cijelog svijeta natjecat će se u sedam kategorija – Men Open, Men Stock, Women, Juniors, Rookies, Electric Challenge, E-Foil Masters. Sezona 2021. zaista je jedinstvena za cijeli sport s obzirom da je prva u povijesti ovog sporta u kojoj se mladi vozači u kategoriji Rookie i Junior bore za naslov svjetskog prvaka te je ujedno i prva sezona Electric Challengea – prve kategorije s potpuno električnim pogonom u povijesti glisiranja.

Falkensteiner Premium Camping Zadar ugostit će vozače iz 12 zemalja. Gledatelji će tako moći uživati u vrhunskim vožnjama predstavnika Češke, Slovačke, Velike Britanije, Italije, Meksika, Slovenije, Hrvatske, Belgije, Južna Koreje te SAD-a.



“Iznimno nas raduje što će se ovogodišnje natjecanje održati u Falkensteiner Premium Campingu Zadar. Hrvatska je u svijetu prepoznata kao zemlja sporta, a raduje nas vidjeti i kako Zadar postaje domaćin sve više sportskih natjecanja. Spoj prekrasne zadarske prirode i klime te prilika za vrhunski smještaj sudionika u kampu idealnom za ljubitelje luksuznog kampiranja, garantirano će našim natjecateljima, ali i gledateljima, pružiti vrhunsko iskustvo”, ističu iz Falkensteiner Premium Campinga Zadar.

Komentari