Skopje East Gate Mall odabrao hrvatsku ASURA Grupu za partnera u upravljanju objektom

Foto: Asura/Kapital.mk

Predstavnici ASURA Facility Management d.o.o.e.l. Skopje, članice hrvatske ASURA Grupe, potpisali su u Skopju Ugovor o uslugama upravljanja objektom s predstavnicima EAST GATE MALL SKOPJE, jednim od najvećih shopping mallom u Sjevernoj Makedoniji, ali i u Jugoistočnoj Europi.

Višegodišnjim Ugovorom o poslovnoj suradnji, koji su potpisali predsjednik Uprave East Gate Malla Igor Davkov i predsjednik Uprave Asura Makedonija Stefan Handjiski, Asura će pružati usluge integriranog održavanja objekta (Integrated Facility Management).

Usluga Integrated Facility Managementa obuhvaća usluge tehničkog (planiranje, briga i održavanje tehničkih sustava) te infrastrukturnog facility management-a (čišćenje, održavanje okoliša te tjelesna i tehnička zaštita). Suradnja će rezultirati i otvaranjem više od 160 novih radnih mjesta za radnike koji će se brinuti za tehničku ispravnost, čistoću te tjelesnu zaštitu objekta East Gate Mall-a, istaknuto je prigodom potpisivanja Ugovora.

Foto: Asura/Kapital.mk

East Gate Mall Skopje, jedan je od najvećih projekata razvoja zemljišta u Jugoistočnoj Europi. Uz 57 tisuća četvornih metara prostora za kupovinu, na istoj lokaciji investitori razvijaju i poslovni park u sklopu kojeg će se nalaziti 50 tisuća četvornih metara uredskih prostora, kao i rezidencijalni dio s bruto površinom većom od 200 tisuća četvornih metara i 1600 stanova. Projekt će biti okružen s 25 tisuća četvornih metara zelenih površina. East Gate Mall Skopje bit će otvoren za posjetitelje sredinom listopada ove. godine.“Sretni smo odabirom ASURA Group kao našeg tehničkog partnera u East Gate Mallu. Siguran sam da će njihovo dugogodišnje iskustvo u Facility Management-u i kvaliteta rada biti potvrđeni i na našem objektu. Dugogodišnji rad na izgradnji objekta je pri kraju. Javnosti poručujem da se vidimo na otvaranju East Gate Malla sredinom listopada, za kada ćemo pripremiti obilje uzbudljivih događanja, koji će posjetiteljima boravak u našem centru učiniti ugodnim i uzbudljivim”, istaknuo je Davkov.

U ime Asura Grupe, Handjiski je zahvalio čelnicima East Gate Malla na ukazanom povjerenju i odabiru za partnera.

“Iza nas su tri godine priprema i dogovora. ASURA je za vođenje skopskog projekta oformila izvrstan tim profesionalaca s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom koji će se brinuti o svim neophodnim aktivnostima vezanima uz održavanje modernog objekta”, istaknuo je Handjiski.

Predsjednik Uprave Asura Grupe Andrej Mandić rekao je kako je potpisani ugovor rezultat snažnog sinergijskog rada tima usprkos pandemiji, kako u Makedoniji, gdje Asura djeluje gotovo 12 godina, tako i u Hrvatskoj, gdje je osigurana izvrsna tehnička, ljudska i marketinška podrška.

“ASURA Grupa je i za vrijeme pandemije rasla, i to gotovo sto posto. Planiramo nastavak rasta i širenja posebno u regiji, gdje želimo biti prisutni kao najkvalitetniji neovisni ponuđač usluga facility managementa po ključu: ljudi, vodstvo i isplativost”, zaključio je Mandić.

 

Komentari