Otvoren novi resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa

Tvrtka Hilton u četvrtak je svečano otvorila vrata resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa na jadranskoj obali u Rijeci. Hotel se nalazi na jednoj od najpoželjnijih lokacija tik uz more, kao i privatnom plažom u duljini od 200 metara i vlastitim sidrištima. Na otvorenju je bio i predsjednik Vlade Andrej Plenković.

U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, od vrhunski uređenih dvokrevetnih soba do trosobnih dvoetažnih apartmana. Sve sobe i apartmani imaju pogled na more. Resort ima i prvi eforea spa & health club u Hrvatskoj, u kojem gosti na površini od 3700 četvornih metara mogu uživati u vrhunskim wellness sadržajima poput finskih sauna, hidrotermalnih bazena i slane sobe s himalajskom soli.

Boje hrvatske gastronomije brani šest restorana i barova, uključujući i fine-dining restoran Nebo Restaurant & Lounge na vrhu hotela. Na čelu restorana najmlađi je hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč, koji je svoju prvu zvjezdicu dobio sa samo 27 godina. Zajedno s Denijem Srdočem, četriri restorana i bara vodit će naš svjetski poznati chef Miljenko Kosanović.



Češki investitor JTH Holding u ovaj je projekt uložio više od 105 milijuna eura, a glavni direktor Jaroslav Třešňák, nerijetko je znao provoditi 24 sata na dan kako bi bio siguran da sve ide po planu jer ovaj resrot smatra svojim životnim ostvarenjem i ulaganjem.

“Moj je san ispunjen. Ovo će, uvjeren sam, biti mjesto u koje će dolaziti tisuće gostiju, ali i koje je otvorilo brojna radna mjesta”, rekao je Třešňák.

O otvorenju resorta i planovima za dalje govorio je i Simon Vincent, Hiltonov izvršni porpredsjednik zadužen za regiju EMEA (Europu, Bliski istok i Afriku).

“Veselimo se otvorenju resorta u Hrvatskoj, koji će privlačiti cijeli niz različitih gostiju željnih odmora u miru na jadranskoj obali. Znamo da diljem svijeta postoji goruća potreba za putovanjima, kao i da gosti jedva čekaju rezervirati putovanja u inozemna odredišta. S obzirom na to da se svuda u svijetu postepeno ukidaju postojeća ograničenja, veselimo se ponovnom susretu s gostima u našim hotelima i činjenici da ćemo biti domaćini ponovnim okupljanjima članova obitelji i prijatelja. Samo ove godine u Europi planiramo otvoriti 40 novih Hiltonovih objekata, i jedva čekamo započeti s novom erom putovanja”, istaknuo je Vincent.

Komentari