OSVJEŽAVAJUĆE PIĆE SA ŠLJOKICAMA Inspirirano prirodnim ljepotama Parka prirode Papuk

Originalno osvježavajuće piće, ali sa šljokicama. I to je moguće. Iz slavonske destilerije dolazi Gin Mountain Creek sa šljokicama. Ova ograničena serija pod nazivom Shimmer edition proizvodi se u orahovačkoj destileriji Kostelac.

“Šljokice nastaju mljevenjem prirodnih minerala na nano čestice koje svjetlucaju u boci i čaši. Efekt je originalan, reakcije su fantastične”, rekao je Krešimir Kostelac, vlasnik ove manufakture rakija i likera.

Najprije su nastale četiri premium varijante gina – klasični London Dry, ružičasti Lady’s Choice s bobičastim voćem, narančasti Grapefruit&Tangerine i žuti pikantan Ginger&Lemon.

Osnova im je pšenični destilat destiliran kroz sedam kolona, a pun i zaokružen okus daje im 29 vrsta ljekovitog i začinskog bilja, naravno, u različitim omjerima. Dodavanjem šljokica u osnovnu liniju nastala je nova edicija, apsolutni hit ovoga ljeta.



Besplatna ulaznica u Park šumu Jankovac

Ginovi su fini i meki zahvaljujući iznimno kvalitetnoj vodi koja izvire u Parku prirode i Geoparku Papuk i prirodno se filtrira kroz slojeve stijena od kojih su neki stari više od 600 milijuna godina. Inspirirani su ljepotama Papuka, njegovim zelenim šumama, planinskim potocima, dolinama i proplancima idealnim za bijeg od ljetnih sparina.

Važno je istaknuti kako se na etiketi svake boce Mountain Creek gina od 0,7 litara nalazi besplatna ulaznica za Park šumu Jankovac. To je jedna od najljepših papučkih dolina s poučnim stazama, dva jezera i atraktivnim slapom Skakavac. Ulaznica vrijedi za jednu osobu i vrlo se jednostavno odlijepi s etikete.

“Iznimno me vesele ovakve suradnje koje promoviraju ljepote, ponudu i sadržaje naše županije u kojoj se susreću Slavonija i Podravina. Park prirode Papuk jedna je od najvećih slavonskih atrakcija, a premium gin iz Orahovice moderna, urbana priča koja na inovativan način poziva da nas posjetite i uživate u okusima i bojama”, rekla je Martina Jakelić, direktorica TZ Virovitičko-podravske županije.

Komentari