Mate Rimac objavio je detaljan izvještaj o poslovanju: Eto, kokice u ruke i uživajte

Twitter

Hrvatski poduzetnik i osnivač tvrtke Rimac automobili Mate Rimac na svom je Youtube kanalu objavio detaljan izvještaj o radu i poslovanju svoje tvrtke.

Kako sam kaže i u objavi na Facebooku, primijetio je da u Hrvatskoj postoji velik interes za to što njegova kompanija radi, ali i manjak razumijevanja stoga mu je cilj bio približiti i bolje objasniti što rade.

”Mislim da u Hrvatskoj postoji dosta jak interes za to što Rimac Automobili rade i što se kod nas događa. Isto tako ponekada vidim da postoji nerazumijevanje za to što radimo, kako radimo itd. Smatram da je najbolji način informiranja onaj izravni – da se što manje informacija izgubi. Uzeo sam malo vremena i pokušao pokazati na što transparentniji način što, kako i zašto radimo. Možda ću od toga napraviti redovitu stvar. Nisam nigdje vidio ovakvu “radikalnu transparentnost” pa me baš zanima kako će to proći. Sad kad sam snimio vidim puno stvari koje bih trebao dodati ili napraviti drugačije – ali to ću drugi put. Eto, kokice u ruke i uživajte”, napisao je Mate Rimac na Facebooku.

Mislim da u Hrvatskoj postoji dosta jak interes za to što Rimac Automobili rade i što se kod nas događa. Isto tako…



Objavljuje Mate RimacČetvrtak, 12. studenoga 2020.

Rimac je video započeo činjenicom da se s radom započelo iz garaže prije deset godina, a da sada tvrtka broji 908 zaposlenika od kojih Rimac automobili ima 759 stalnih zaposlenika, 70 studenata i 10 eksternih suradnika, a Greyp bikes ima 73 stalna zaposlenika, 2 studenta i 2 eksterna zaposlenika.

”Od lockdowna do danas zaposlili smo 183 novih zaposlenika. U cijeloj godini 250 novih ljudi. Unatoč krizi imali smo snažan rast. Otprilike smo na 10,500 tisuća kuna neto plaće bez prijevoza i smještaja. Želim da to snažno raste, da imamo sretne i zadovoljne zaposlenike”, istaknuo je Rimac u videu.

Objasnio je i kako izgleda vlasnička struktura, tko su investitori i kakva je neto plaća. Govorio je i o dugoročnim ciljevima tvrtke i istaknuo da imaju pet ključnih ciljeva. Više o izvještaju možete pogledati u videu:

Komentari