LOV NA VJEŠTICE! Ovaj put su vještice – poduzetnici i obrtnici!

Predsjednik Udruge glas poduzetnika Hrvoje Bujas objavio je na društvenim mrežama zahtjeve  i ciljeve udruge te zainteresirane građane pozvao na učlanjenje. Osvrnuo se i na izjavu Krešimira Severa koji je implicirao da poduzetnici varaju državu i radnike. Objavu prenosimo u cijelosti:

“A mi ne da tražimo, nego zahtjevamo totalnu #transparentnost!

Odmah! Za SVE!

Da, neka se objavi lista svih tvrtki koje participiraju u Mjerama Vlade RH, a također tražimo online objavu svih proračuna svih Gradova i Općina, Županija, Države, kao i svih komora, Udruga civilnog društva, sindikata i svih koji raspolažu sa 1 kn koja dolazi iz proračuna!



I da budemo jasni, mi, poduzetnici i obrtnici bi bili najsretniji da nikakvih Mjera nema, da nismo zatvoreni ili bačeni na koljena i da radimo naš posao!

Tražimo transparentnost za sve, i to odmah!

Učlani se u #UGP i budi na strani Hrvatske 2.0

https://glaspoduzetnika.hr/dokumenti/prijavnica-pravne-osobe/

A gospodine Sever, izjaviti da Država nešto daje poduzetniku tj. privatnom sektoru, uzimajući od javnog sektora i to bez pitanja i bez nadzora… a onda poduzetnik sebi isplaćuje dobit, a radniku ne isplaćuje plaću, ima vas biti SRAMOTA, toliku količinu laži i gnjoja davno netko nije bacio u lice tisućama poštenih poduzetnika i obrtnika, onih koji pune vaše kasice prasice desetljećima!”, poručio je Hrvoje Bujas, predsjednik UGP.

Komentari