Hotelski lanci pokušavaju zadržati Austrijance: U ponudu su uveli besplatno testiranje na koronavirus

Adris grupa

Većina Austrijanaca je nakon što je njihova vlada Hrvatsku stavila na crvenu listu prekinula odmor i vratila se svojim kućama. Mnogi su otkazali rezervacije, a novi buking ide na kapaljku. Snažno je to pogodilo naše velike hotelske kuće koje su se zbog toga odlučile na novu mjeru – besplatno testiranje, odnosno sufinanciranje testiranje, za goste iz Austrije.

Naime, prilikom povratka u Austriju iz Hrvatske trebaju predočiti negativan PCR test na Covid-19.

Adrisova Maistra tako omogućuje besplatno PCR testiranje za boravke u objektima do 15. rujna, i to po sljedećim kriterijima: za rezervacije od 1000 eura omogućuje se testiranje do dvije osobe, za rezervacije od 1500 eura do tri osobe rezervacije, a od 2000 eura testiranje do 4 osobe.

Valamar Riviera nudi austrijskim gostima besplatno PCR testiranje ako je trošak testiranja manji od 50 posto ukupnog računa boravka.



Arena Hospitality Group preuzima trošak PCR testiranja za goste koji dolaze iz Austrije, i to u potpunosti ili djelomično, ovisno o ukupnom trajanju boravka.

Zadarski Falkensteiner Hotels & Residences nudi besplatno testiranje gostima koji ostvare minimalni boravak od 3 noći, a daje popust od 50 eura za sve goste iz Italije i Austrije koji odlaze iz hotela nakon minimalnog boravka od 3 noći i žele obaviti testiranje u svojoj zemlji.

Lošinjska Jadranka sufinancira trošak testiranja u svojim kampovima sa iznosom ovisnim o ukupnom računu boravka.

Amines Hotels & Campsites sufinancira trošak testiranja u svojim hotelima za goste iz Austrije, sa iznosom ovisnim o ukupnom računu boravka, piše tportal.

Komentari