Bujas: HGK i HOK moraju i postat će kad-tad dobrovoljne Udruge

Hrvoje Bujas predsjednik udruge Glas poduzetnika preko društvenih mreža predstavio je koje je poteze Udruga napravila ovaj tjedan te pozvao na zajedništvo poduzetnika.

“Iznimno sam sretan i zadovoljan, a srce mi je “veliko kao kuca” kad vidim koliko nas ima, koliko smo “utjecajni” kao Udruga i kako smo sve to napravili u svega 40-tak dana, #ZAJEDNO!

Samo zajedno i možemo nastaviti, a usprkos svim njihovim pokušajima dijeljenja nas po nekakvoj stranačkoj pripadnosti, boji očiju ili pak tko nam je otac ili majka ili djeda ili baka i da li smo iz dalmacije ili zagorja, istre ili slavonije itd. …nisu uspjeli, jer mi smo sve stranke, mi smo hrvatska u malom, svatko od nas je jak individualac koji misli svojom glavom, a ne tuđom, a politika nas zanima onoliko koliko je bitno da se ostvare naši jasni ciljevi i zahtjevi.

Uspjeli smo u travnju, zajedno, izboriti se da prihvate čak 8 od 10 naših ZAHTJEVA, očekujem još bolji rezultat u slijedećim tzv. Svibanjskim mjerama Vlada Republike Hrvatske u interesu ne samo nas poduzetnika, obrtnika i zaposlenika u privatnom sektoru, već SVIH građana RH!



HGK i HOK moraju i postat će kad tad dobrovoljne Udruge, a ne kao sad prislne, a uz HUP kao respektabilnu Udrugu, kvalitetnih poduzetnika od koje mnoge osobno znam i koji su nam bili potpora svo ovo vrijeme, #UGP se pozicionirao u samo nekoliko tjedana, od formalnog osnivanja Udruge, kao NAJVEĆA dobrovoljna krovna udruga sa cca. 9000 članova, od čega je preko 7500 članova tvrtki i obrta (HUP npr. ima cca. 6000 članova tvrtki). I ovo je enorman uspjeh, a uskoro smo na 10 000 i idemo dalje, nema stajanja.

3 teme smo otvorili samo ovaj tjedan:

1) Pitanje inmplementiranja u Svibanjske mjere sezonskih obrtnika, kao i tzv. COVID 19 brzih i povoljnih kredita za male iznajmljivače, njih preko 150 000

2) dali smo jasne prijedloge i smjernice za oživljavanje EVENT industrije, koja broji preko 10 000 zaposlenih.

3) tražimo sastanak sa Ministrom Batnožićem na temu stavljanja imovine u vlasništvu RH u funkciju, radi se potencijalu koji stoji sa strane desteljećima i umjesto da sluzi dizanju RH gospodarstva, zapravo je kočničar razvoja.

UGP otvara nove teme, ali zatvara mnoge započete, zajedno idemo do kraja. Bez stajanja”, rekao je Hrvoje Bujas na Facebooku.

Komentari