Arena Hospitality Group iz Pule investira u hotel u Zagrebu

AHG / Screenshot

Kroz dvije godine Zagreb će biti bogatiji za još jedan hotel, ovog puta hotelske grupacije Arena Hospitality Group koja je u četvrtak na Zagrebačkoj burzi objavila kako je krenula u investiranje u metropoli, piše Jutarnji list.

Kako su pojasnili u Arena Hospitality Group, sklopili su 45-godišnji ugovor o zakupu “u svrhu razvoja i upravljanja suvremenog brendiranog hotela u Zagrebu”, a iako nije objavljena lokacija hotela već se samo spominje povijesna jezgra grada, Jutarnji list doznaje kako je riječ o zakupu zgrade u Amruševoj ulici.

Novi hotel u središtu Zagreba

Radovi na uređenju te zgrade i njenom pretvaranju u upscale hotel trajat će 24 mjeseca, a po završetku, hotel će imati 115 soba te restoran, bar, wellness i spa centar, teretanu. konferencijske prostore i parking.

“Ova transakcija je još jedan važan iskorak Grupe u izvršavanju svoje strategije da osnaži svoju prisutnost u srednjoj i istočnoj Europi. Novi hotel u centru grada Zagreba pojačat će geografsku raširenost portfelja Grupe, koji je trenutno centralno pozicioniran na istarskoj obali, te će smanjiti izloženost sezonalnosti. Ovaj dodatak portfelju će također pridonijet jačanju profila Grupe u visokom, višem i lifestyle segmentu”, poručili su iz Arena Hospitality Group, a objavio je Jutarnji list.



Komentari