Miroslav Holjevac novi predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Novi predsjednik Uprave i rukovoditelj lokalnog tima Zagrebačke pivovare je Miroslav Holjevac, objavili su u utorak iz te kompanije, koja je dio globalnog društva Molson Coors.

U sklopu nove pozicije, kako se navodi, Holjevac će nadzirati sve aktivnosti kompanije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Sloveniji, a osim upravljanja kompanijom, i dalje će obnašati funkciju direktora prodaje i izvrsnosti za kupce.

“Sretni smo što možemo potvrditi da Holjevac preuzima novu ulogu u Zagrebačkoj pivovari. Siguran sam da će njegove sposobnosti kao rukovoditelja i kolege pomoći poslovanju kompanije čime će Zagrebačka pivovara i dalje biti prvi odabir našim kupcima i klijentima“, izjavio je glavni direktor društva Molson Coors za središnju i istočnu Europu Sergey Yeskov.

Holjevac je istaknuo kako je dio tima Zagrebačke pivovare gotovo 20 godina i s velikim će zadovoljstvom prihvatiti sve što dolazi s preuzimanjem nove, odgovorne funkcije.



Holjevac je u Zagrebačkoj pivovari od 2000., a prije preuzimanja nove funkcije bio je član Uprave i direktor prodaje za Hrvatsku i Sloveniju.

U sklopu nove uloge, preuzima odgovornost za oblikovanje strategije kompanije u skladu s najvišim organizacijskim prioritetima, izgradnju strateških partnerstava i okupljanje svih ljudi oko ambicije da Zagrebačka pivovara i dalje bude prvi odabir zaposlenicima, kupcima i potrošačima, ističu iz Zagrebačke pivovare.

Holjevac je diplomirao je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, a svoje je znanje usavršavao na poslovnim školama Vlerick Leuven Management School i Antwerp Business School u Belgiji.

Komentari