I TO JE MOGUĆE! Aminess nagrađuje zaposlenike za uspješan početak turističke sezone i kao znak zahvalnosti za izazovnu 2020.

Ilustracija Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Da nije sve tako crno u hrvatskom biznisu dokaz je turistička tvrtka Aminess iz Novigrada. Naime, kako su najavili iz te tvrtke, njihovi će zaposlenici dobiti nagradu u iznosu od 4000 kuna za uspješan početak otvaranja turističke sezone kao i u znak zahvalnosti za iskazan trud i radu u izazovnoj 2020. godini. 

Tu će nagradu, kako piše Poslovni dnevnik, dobiti stalni zaposlenici, stalni sezonski radnici i ostale sezonski radnici koji rade u svim Aminessovim objektima.

Zaposlenici će prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2000 kuna dobiti s plaćom za srpanj, a ostali dio od 2000 kuna s plaćom za kolovoz.

Osiguran i besplatan topli obrok

Poslovodstvo Aminessa brine se o svojim zaposlenicima i želi im omogućiti još bolje uvjete za rad pa im je tako trajno osiguran besplatan topli obrok.



Voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova Marina Perić rekla je kako su “zadovoljstvo zaposlenika i kvalitetni uvjeti rada tvrtkina glavna motivacija, jer profesionalnost, predanost i kreativnost radnika omogućuje da se snažno odgovori sve zahtjevnijem turističkom tržištu, pogotovo u ovom izazovnom periodu”.

Komentari