Fortenovina ‘rasprodaja’ nekretnina: U prodaji 112 zemljište, 27 komercijalne nekretnine

Fortenova

Fortenova grupa u petak je izvijestila da je povećala ponudu nekretnina za prodaju te se na posebnoj mrežnoj stranici otvorenoj u tu svrhu trenutno nalazi 143 nekretnina.

Fortenova je u srpnju lansirala posebnu mrežnu stranicu na hrvatskom i na engleskom jeziku, s velikom ponudom nekretnina u vlasništvu operativnih kompanija grupe. Riječ je o nekretninama koje nisu u funkciji poslovanja grupe.

Ovoga tjedna je ponuda nekretnina na stranici obogaćena nizom novih nekretnina na lokacijama diljem Hrvatske.

U novoj ponudi nekretnina tako se od sada uz brojne komercijalne nekretnine i poljoprivredna zemljišta nalaze rezidencijalne nekretnine poput atraktivnih stanova u Mikulićima i Bukovačkoj cesti u Zagrebu, stan u Samoboru, zatim atraktivno građevinsko zemljište na zagrebačkoj Šalati (između Voćarske i Jurkovićeve ulice) ukupne površine 3.255 četvornih metara, zemljište za investicijsku izgradnju u industrijskoj zoni Kukuljanovo (Rijeka) ukupne površine 31.274 četvornih metara, zgrada bivšeg mlina u centru Križevaca, bivša svinjogojska farma Sremac u Rokovcima kraj Vinkovaca itd.

Podaci sa stranice govore da se trenutno prodaje 112 zemljišta, 27 komercijalnih, tri rezidencijalne nekretnine.

Iz Fortenove u priopćenju navode kako je za svaku nekretninu koja se stavlja u promet dostupan detaljan opis stanja i uvjeta prodaje, zajedno s početnom cijenom, kao i upute o načinu slanja ponude za konkretnu nekretninu. Dodatno, za komercijalne objekte je unaprijed definiran datum i vrijeme u kojem će se objekt moći obići i razgledati.

Obvezujuće ponude za kupnju nekretnina zaprimaju se do 20. prosinca, ističu iz kompanije. Ističu da je zabilježen velik interes.

Komentari