ENO-GASTRO PRIČA NA NOVI NAČIN Aura day u Našoj priči by Flâneur

Buzetska obiteljska tvrtka “Aura” čiji se vlasnici bave proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda, rakija, likera i džemova od samoniklog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu te se mogu pohvaliti s desetak zlatnih odličja na prestižnim svjetskim i domaćim natjecanjima, posebno za gin Karbun, novi Karbun Navy Strength gin i liker Teranino, od nedavno ima svoju “ambasadu” u Zagrebu.

O čemu je riječ objasnila je Viktorija Akrap, mlada vlasnica ugostiteljskog obrta Flaneur, tj. caffe bara i objekta brze prehrane “Naša priča”.

“Ugostiteljstvo nije samo posao, to je i emocija i užitak. Stoga želim gostima ponuditi nešto drugačije, nešto više. Ne samo poslužiti ih, nego i educirati. U suradnji s udrugom G.E.T. koju vode poznati eno-gastro novinari Tomislav Stiplošek i Silvija Munda, razvijat ćemo eno-gastro priču. Osmislili smo niz aktivnosti, a jedna od njih je Aura day četvrtkom, kad će gosti imati priliku naručiti jedan od Aurinih proizvoda po promotivnoj cijeni i pritom nešto naučiti o njemu”, rekla je Viktorija Akrap.

U caffe baru Naša priča, kao svojevrsnoj ambasadi destilerije Aura, gosti će moći dobiti informacije o Aurinim proizvodima, a organizirat će se i vođene degustacije. Prvi Aura day bit će u četvrtak, 26. kolovoza kada će se moći kušati Maslina i badem.



To je piće proizvedeno na bazi destilata jabuke polugodišnjom maceracijom plodova masline (sorti bjelica i leccino) i plodova badema”, istaknula je vlasnica caffe bara Naša priča.

Dodala je kako je to tek prva u nizu aktivnosti. Goste na jesen očekuju vinske i gastro priče te još mnogo zanimljivosti koje će najavljivati kako će dolaziti u ponudu. Do tada gosti mogu uživati u odličnoj kavi, prirodnih cijeđenim sokovima i odličnim kroasanima.

 

Komentari