VUČIĆEV DOKTOR BULAZNIO NA TV-U Spominjao epidemiju, Đokovića, Tesline eskperimente, teorije zavjere

Branimir Nestorović, član kriznog stožera Republike Srbije, najavio je u razgovoru za televiziju “Prva” da će se ubrzo otvoriti parkovi jer boravak na zraku više nije takav rizik te dodao da se više neće morati nositi maske.

A onda je uslijedilo montypythonovsko “nešto sasvim drukčije”. Počeo je braniti odluku Novaka Đokovića da se neće cijepiti protiv koronavirusa, a onda se, ničim izazvan, prebacio na tajni projekt Nikole Tesle prema kome bi se predmeti, ali i ljudi mogli slati u blisku budućnost. “Snimljen je znanstveno-fantastični film, ali to nije fantastika. Brod se zvao ‘USS Eldridge’, razarač.

Taj su brod poslali šest sati u budućnost. Ali eksperiment nije uspio jer je većina mornara poginula. Onda je Tesla bio protiv nastavka tih eksperimenata, on je to prekinuo i uništio svu dokumentaciju. Mada, teorije zavjere vjeruju da nije uništio svu dokumentaciju i da je veliki dio te dokumentacije pao u ruke Trumpova ujaka koji je jedno vrijeme radio na Harvardu”, ispričao je Nestorović. A da nikome nije jasno kakve to veze ima s epidemijom.

Nestorović je ranije bio govorio kako je na telefonskoj vezi s Đokovićem koji će financirati izradu određene naprave na osnovu Teslinih dokumenata koja bi pomogla bolnicama, prenosi Jutarnji.



Komentari