Vučić: Jedva čekam da mi isključe Twitter da budem još jedan Trump u svijetu

Zbog pristranosti medija u Srbiji društvena mreža Twitter najavila je kako će posebno naznačiti one medije koji surađuju s Vladom Srbije, a sve komentirao i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je pogranični grad Bajinu Baštu kako bi tamošnjim stanovnicima obećao kanalizaciju i bolju prometnu povezanost.

Spomenuo Bljesak i Oluju

Ondje je odgovarao na već dogovorene upite novinara pa tako naravno u svojoj huškačkoj retorici nije propustio komentirati ni temu Kosova i Metohije, Republike Srpske, ali i Oluje i Bljeska.

“Pred nama nije lako vrijeme, povećavat će se pritisci oko Kosova i RS, a moja poruka ljudima iz Skelana, Srebrenice, Bratunca, našem narodu u RS – Srbija će uvijek i u svakom trenutku biti uz vas”, rekao je.



“Da naš narod ostavimo na cedilu ne možemo i nećemo, to je poruka i građanima Kosova i Metohija i svima. Novih “Oluja” i “Bljeska” protiv našeg naroda neće biti”, dodao je, prenosi Blic.

‘Čekam da budem još jedan Trump’

Na upit novinara da komentira odluku Twittera da pojedine srpske medije označi kao one koje surađuju s Vladom rekao je.

“Jedva čekam da mi isključe račun da budem još jedan Trump u svijetu, da se pokaze kako je dobro da talibanski glasnogovornici imaju slobodan pristup toj mreži, za koji bi neki rekli poslušničkoj mreži. Ja neću biti poslušnik takvima” – rekao je.

‘Najveći dio medija ne plaćamo’

Čestitao je medijima koji se suprotstavljaju “poslušničkoj mreži” i koji šire “slobodarske težnje i slobodarske ideje” te ih je pitao zašto su se uznemirili što su tako označeni.

“Ti ljudi su sve najljepše rekli o tim medijima. S kim će surađivati, s tajkunima? Najnormalnije je da surađuju s vladom. Mi i ne plaćamo najveći dio tih medija” – rekao je Vučić.

 

Komentari