VIDEO Voditeljica je nakon neugodne šutnje održala govor za pamćenje

Screenshot

Regija, na čelu sa Srbijom, već danima priča o subotnjem uhićenju poznatog srbijanskog redatelja i učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, kojeg je u šokantnoj ispovijesti za seksualno uznemiravanje optužila glumica Milena Radulović.

Upravo je ona potakla mnoge kolegice diljem regije, ali i “obične djevojke” da bilo imenom i prezimenom, bilo javno, kažu svoja svjedočanstva o nasilju koje su doživjele i to ne samo na poslu, u školi ili na fakultetu, već i kod kuće, od onih najbližih.

Zato je voditeljica Jelena Obućina sinoćnju emisiju “Pregled dana” Newsmedia Adria počela neuobičajeno – šutnjom i time poslala jednu fenomenalnu poruku.

“Kad nam lažu o koroni, kad nas svađaju s komšijama – mi ćutimo kada ne bismo smeli. I zato nemojte nikada više pitati žrtve zašto su ćutale, nemate pravo. Nego ih podržite da progovore kad god da su spremne”, rekla je među ostalim.



Upravo taj video danas svi dijele na svojim profilima društvenih mreža. “Svaka na mjestu”, “Fenomenalno”, “Potpisujem”, bili su samo neki od komentara.

Komentari