VIDEO Trumpovi provode zadnji Božić u Bijeloj kući: Hvalili cjepivo i znanstvenike, osvrnuli se i na proteklu godinu

Twitter

Zadnji Božić u Bijeloj kući provodi obitelj Trump. Američki predsjednik sa suprugom uputio je godišnju božićnu čestitku Amerikancima, hvaleći cjepivo kao ovogodišnje božićno čudo. Prva dama se pak osvrnula na to kako je Božić ove godine drukčiji od prethodnih.

Istodobno, Trumpovi su republikanci odbacili predsjednikov poziv da se povećaju iznosi poticaja u paketu pomoći, čime je ugrožena isplata pomoći milijunima Amerikanaca već nakon Nove godine.

 

‘Isporučujemo milijune doza sigurnog i djelotvornog cjepiva koje će uskoro okončati ovu strašnu pandemiju i spasiti milijune i milijune života. Zahvalni smo svim znanstvenicima, istraživačima, radnicima u proizvodnji i drugim djelatnicima sustava koji su neumorno radili na omogućavanju ovog otkrića. To je zaista božićno čudo”, rekao je predsjednik SAD-a Donald Trump.

”Ovaj se Božić razlikuje od prošlih godina. Borimo se protiv globalne pandemije koja nas je sve zahvatila. Ipak, na ovaj veliki izazov nadahnjujući odgovor bila je dobrota i hrabrost građana širom ove zemlje”, kazala je prva dama Melania Trump.

Komentari