VIDEO Potukli se New Age i Eko četnici, a događaj je financirala Europska unija

Screenshot Youtube

Na izložbi “Avenija memeova”, koja je organizirana u kineskoj četvrti u Novom Sadu, izbila je tučnjava između pripadnika dviju četničkih skupina.

Riječ je tučnjavi između New Age četnika i Eko četnika.

Izložba i tribina humanitarnog karaktera organizirana je u okviru “Kaleidoskopa kulture”, projekta koji financira Europski kulturni centar Novi Sad 2022.

Izložba je uz predstavljanje najpoznatijih memeova bila zamišljena i da se eksponati prodaju na aukciji u humanitarne svrhe. No, među ostalim, među pozvanim sudionicima bili su i administratori stranica “Trgovac istinom” i “Pujo Shotka”, inače pripadnici New Age četnika.



Međutim, na izložbi su se među pozvanima našli i administratori nekih stranica koji su pripadnici skupine New Age četnici. Zvuči kao šala, ali New Age četnici su skupina koji kroz memeove na društvenim mrežama promiču svoje političke stavove i doista postoje.

Tijekom trajanja izložbe došlo je do meteža u kojem je osnivač grupe Eko Četnika Aleksandar Malešević napadnut od strane admina stranice “Diler istine” i Stefana Čolovića, poznatijeg kao Princ Banjice. Organizator izložbe je potvrdio da je petnestak minuta prije incidentna zamolio iste da napuste prostor izložbe zbog ljepljenja nalepnica preko postavki na izložbi.

Na kraju ih je osiguranje udaljilo s izložbe i prije nego je došla policija, prenosi Direktno.hr.

Na stranici Nju Ejdž Četnici objavljena je snimka tučnjave uz komentar: “Pogibija malog cinkaroša go*neta ekološkog četnika”.

Eko Četnici im nisu ostali dužni pa su na svom profilu objavili da je to bio “kukavički prepad” i da su “klošari dobili samo na brojnosti”.

“Eto dobijeno na broju, u gužvi, u masi na prepad, pet na jedan na humanitarnoj mim večeri”, napisali su Eko četnici, prenosi Dnevnik.hr.

Komentari