VIDEO Pogledajte veličanje lika i djela Aleksandra Vučića u novom promotivnom spotu

Twitter

Parlamentarni izbori u Srbiji održavaju se 21. lipnja, a prva od ukupno 21 liste, stranke i koalicije – sukladno redoslijedu prema kojemu su potvrđene – bit će lista ‘Aleksandar Vučić – Za našu djecu’. Srpska narodna stranka upravo je objavila neobičan promotivni spot koji veliča lik i djelo aktualnog predsjednika Vučića.

U spotu je prikazana prosječna obitelj u Srbiji, koja se uslijed ljetnih sparina odlučuje na dvodnevno ljetovanje u – Grčkoj. Kome to ima zahvaliti? Aleksandru Vučiću.

Opći izbori u Srbiji bili su raspisani za 26. travnja, ali su otkazani poslije uvođenja izvanrednog stanja za 21. lipnja.

Favoriti su naprednjaci (SNS) aktualnog predsjednika Vučića i njihovi vodeći koalicijski partneri, socijalisti (SPS) šefa diplomacije Ivice Dačića.

Oporbene stranke podijeljene su u dva korpusa – koaliciju Savez za Srbiju koja bojkotira izbore, te niz oporbenih stranaka, koalicija, pokreta i organizacija koje očekuju da će ulaskom u parlament uspjeti uzdrmati zasad apsolutnu vlast koalicije predvođene SNS-om, prenosi tportal.

Komentari