VIDEO Mamić se ne uzbuđuje oko presude. Evo što radi dok je čeka

Screenshot

Bivši izvršni direktor Dinama i nekadašnji dopredsjednik HNS-a, Zdravko Mamić, čini se ne brine se previše oko nadolazećeg izricanja presude za nezakonito izvlačenje novca iz Dinama.

Podsjetimo samo, Zdravko Mamić je u lipnju 2018. nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, zbog izvlačenja oko 116 milijuna kuna iz Dinama, a neposredno uoči izricanja te presude pobjegao je u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo ima. Njegov brat Zoran Mamić tada je nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović na tri godine zatvora, a poreznik Milan Pernar na četiri godine i dva mjeseca zatvora. O to je prvostupanjskoj presudi nedavno raspravljao Vrhovni sud.

O slučaju sada raspravlja Vrhovni sud i čeka se njihova konačna odluka, ali ne zna se kada će točno biti donesena. A što za to vrijeme radi Zdravko Mamić? Izgleda da se dobro provodi. Naime, na YouTubeu, a onda i Mamićevim službenim društvenim mrežama osvanuo je video na kojem Mamić priča viceve s poznatim bosankohercegovačkim vicmaherom, Edinom Adilovićem. Video je izazvao lavinu reakcija, piše Net.hr.



Komentari