Uzbuna u Velikoj Britaniji: Kraljica Elizabeta nije dobro, hitno stižu članovi obitelji

Twitter

Liječnici su zabrinuti za zdravlje britanske kraljice Elizabete i preporučili su da 96-godišnja kraljica ostane pod liječničkim nadzorom, priopćila je u četvrtak Buckinghamska palača.

Elizabeta ostaje u svom škotskom domu, dvorcu Balmoral, priopćila je palača.

Izvor iz palače rekao je da su članovi uže obitelji obaviješteni.

Britanski princ Charles i princ William otputovali su Balmoral nakon što su primili tu vijest.Britanska premijerka Liz Truss rekla je da će cijela zemlja biti “duboko zabrinuta” za zdravlje kraljice Elizabete nakon što su liječnici rekli da bi kraljica trebala ostati pod liječničkim nadzorom.

“Cijela će zemlja biti duboko zabrinuta ovim vijestima iz Buckinghamske palače”, rekla je. “Moje misli – i misli ljudi širom našeg Ujedinjenog Kraljevstva – u ovom su trenutku s Njezinim Veličanstvom Kraljicom i njezinom obitelji”, dodala je.

Britanski parlament u svojim je mislima i molitvama s kraljicom Elizabetom nakon vijesti da su liječnici zabrinuti za njezino zdravlje, rekao je predsjednik parlamenta Lindsay Hoyle u četvrtak. “Znam da govorim u ime cijelog Doma kada kažem da šaljemo sve najbolje želje Njezinom Veličanstvu kraljici”, dodao je Hoyle.

 

Komentari