UŽAS U SARAJEVU Ubijen u sukobu s migrantima. Htio je obraniti brata, a onda su ga izboli nožem

U sukobu s migrantima jučer na Ilidži u Sarajevu ubijen je 36-godišnjak, a još dvije osobe su teško ozlijeđene. Za migrantima se traga, priopćili su iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Policija je potvrdila kako je u sukobu u utorak u kasnim noćnim satima u naselju Otes ubijen 36-godišnji državljanin BiH inicijala J. B. a još dvije osobe zadobile su ozljede nanesene nožem.

“Prema do sada prikupljenim saznanjima u vezu s počinjenim kaznenim djelima ubojstvo i teška tjelesna ozljeda dovode se tri nepoznate osobe-migranti”, stoji u policijskom priopćenju.

Portal Dnevnog avaza objavio je kako je ubijeni mladić iz mjesta Hadžići u okolici Sarajeva. Prema tvrdnjama izvora bliskog istrazi on je smrtno ozlijeđen kada je pokušao obraniti brata kojega su napali migranti.



Incident se navodno dogodio u kafiću čiji je vlasnik brat ubijenoga. On se sukobio s migrantima koji su ušli u kafić i počeli stvarati probleme, a nakon što ih nije uspio obuzdati pozvao je u pomoć brata.

“U jednom trenutku nastradali je okrenuo leđa te je izboden. U napadu je teško ozlijeđen i njegov brat kojem se liječnici bore za život”, rekao je neimenovani izvor.

Komentari