Uhićen Malčanski Brijač, srpski pedofil i otmičar dvanaestogodišnje djevojčice

telegraf

Ninoslav Jovanović, osumnjičen za otmicu 12-godišnje Monike Karimanović iz Suvog Dola, uhićen je u policijskoj akciji na području Malče, potvrđeno je Tanjugu u Višem javnom tužilastvu u Nišu.

Glasnogovornik Tužiteljstva Borislav Radonjić rekao je za Tanjug da će Jovanoviću biti određeno zadržavanje do 48 sati, za vrijeme kojeg će biti priveden na saslušanje u Tužiteljstvo.

Kako javlja reporter N1 iz Malče, Jovanović je pronađen na seoskom groblju na veoma prometnom mjestu pored magistralnog puta koji povezuje Niš, Svrljig i Knjaževac. Uhićenju je prethodila veoma intenzivna potraga. Naime, nekoliko sati prije uhićenja jedan mještanin prijavio da ga je vidio.

Policija je i prethodnih dana bila u Malči, a kako javlja reporter N1, čekala je da se Jovanović pojavi jer se očekivalo da će se kriti u selu.



Nešto poslije 14 sati odvezen je iz sela Malča u policijsku postaju u Nišu.

Podsjetimo, Moniku je Jovanović oteo oko 7.30 sati 20. prosinca kad je dijete krenulo u Osnovnu školu “Zoran Đinđić” u Brzom Brodu.

U posljednje 23 godine ovo je treći put da policija traga za Ninoslavom Jovanovićem. Prvi put je potraga organizirana 1996. godine, kada je silovao jednu ženu i četrnaestogodišnju djevojčicu. Poslije višednevne potrage po šumama i vikendicama, Jovanović je uhićen i osuđen na deset godina zatvora.

Po izlasku iz zatvora silovao je dvanaestogodišnju djevojčicu, nakon što ju je dva dana držao zatočenu. Dok je bio u bijegu pokušao je silovati još jednu dvanaestogodišnju djevojčicu, ali je djevojčicu spasio drvosječa.

Zbog silovanja i pokušaja silovanja osuđen je na 15 godina zatvora, međutim, odlukom Vrhovnog suda, kazna mu je smanjena na 12 godina.

Po drugom izlasku iz zatvora Jovanović je uznemiravao žene preko društvenih mreža i zbog toga je bio u pritvoru pet mjeseci. Na slobodi je od siječnja 2019. godine.

Komentari