UBOJSTVO U NJEMAČKOJ Hrvat mačetom ubio starijeg brata, policiju dočekao krvav prizor

Twitter

Hrvatski državljanin u dobi od 30 godina uhićen je u četvrtak u njemačkom Emmeringu kod Münchena zbog sumnje da je ubio tri godine starijeg brata.

Prema pisanju lokalnih medija, hitni poziv stigao je u četvrtak u četiri ujutro. Stanovnik zgrade u Emmeringu prijavio je ubojstvo, a kada je policija stigla na adresu, dočekao ih je krvavi prizor.

Naime, u kupaonici susjedovog stana pronašli su 33-godišnjaka čije su ozljede bile smrtne te mu spasioci nisu mogli pomoći. Zaključuju da je čovjek ubijen mačetom. Prema policiji, pod sumnjom je njegov tri godine mlađi brat koji je uhićen.

Osumnjičenik je radio u lokalnom supermarketu, tvrde njemački mediji. Navodno je u nekoliko navrata pokušavao izvući starijeg brata iz pakla droge, ali bez uspjeha.



“Osumnjičeni 30-godišnji hrvatski državljanin uhićen je na mjestu događaja te je na prijedlog Državnog odvjetništva München II izveden pred nadležnog suca istrage koji mu je odredio istražni zatvor. Osumnjičeni je potom odveden u istražni zatvor”, priopćeno je, prenosi 24sata.

Komentari