TRAGEDIJA U BRAZILU Nogometaši poginuli u avionskoj nesreći, s njima i pilot

Twitter

Šestorica su se nalazila u avionu, sva šestorica su preminula. Predsjednik kluba i četvorica nogometaša letjeli su na utakmicu svog kluba koja se trebala igrati u ponedjeljak.

Tragična nesreća dogodila se u Brazilu, javljaju 24sata.

U nedjelju ujutro tešku su nesreću doživjeli nogometaši brazilskog četvrtoligaša Palmasa, kao i njihov predsjednik. Četiri nogometaša zajedno s predsjednikom Lucasom Meirom i pilotom letjelice trebali su ići na utakmicu svog kluba koja se trebala odigrati u ponedjeljak, no tek nekoliko trenutaka nakon uzlijetanja, avion se srušio.

U nesreći su poginula sva četiri nogometaša: Lucas Praxedes, Guilheerme Noe, Ranule i Marcus Molinari. Poginuo je i predsjednik kluba, kao i pilot.

Vijest o smrti potvrdio je i klub, a sućut su izrazili ostali brazilski klubovi. Među njima je i Vila Nova, protiv koje su nogometaši trebali igrati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vila Nova Futebol Clube (@vilanovafc)

“Vila Nova sa tugom i žaljenjem dočekuje vijesti o padu aviona. Izražavamo sućut svim prijateljima i obiteljima poginulih. Pristajemo na odgodu utakmice, a poginulima ćemo odati počast u našoj sljedećoj utakmici”, dio je priopćenja tog kluba.

Komentari