STRAVIČNO Više od 30 muškaraca silovalo maloljetnicu u hotelu

Na jugu Izraela, u hotel u gradiću Eliat silovana je 16-godišnja djevojka, a policija je pokrenula veliku istragu kako bi pronašla silovatelje. 

Pristala je na to?

Ono što je trenutno poznato u ovom slučaju jest da je djevojka u Eliat stigla turistički sa svojom prijateljicom te se sastala sa skupinom njezinih poznanika. Nakon što su otišli na piće, vratili su se u hotel gdje ju je grupa muškaraca silovala jedan po jedan. Djevojčina prijateljica navodno je pokušala zaustaviti silovanje, ali nije uspjela.

Policija je za sada uhitila dvojicu muškaraca koji su optuženi za silovanje djevojke dok je bila pod utjecajem opijata. Jedan od njih je policiji rekao da je maloljetna djevojka te večeri imala spolni odnos s više od 30 muškaraca. On tvrdi i da je djevojka na to pristala te da će to dokazati nadzorne kamere.

Identiteti dvojice uhićenika nisu objavljeni, ali lokalni mediji javljaju da je riječ o lokalnim stanovnicima starim oko 20 godina.

“Zločin protiv čovječnosti”

Na cjelokupnu situaciju reagirao je i izraelski premijer Benjamin Netanyahu koji je pozvao odgovorne da ovaj čin privede pravdi.

“Ovo je šokantno, nema druge riječi. Ovo nije samo zločin protiv ove djevojke, ovo je zločin protiv čovječnosti koji zaslužuje svaku osudu”, kazao je Netanyahu.

“Policijska istraga još traje, ali važno je da pošaljem poruku svima koji su sudjelovali ili barem nazočili ovom gnjusnom slučaju ili sličnim takvim događajima. Jedina stvar koju ste dokazali je odsustvo duše i potpuni izostanak morala, ako ste za takvo nešto sposobni”, dodao je premijer poslavši punu podršku silovanoj djevojci, prenosi RTL.

Komentari