STRAŠNA TRAGEDIJA Policajac ubio djevojčicu dok je u kabini isprobavala haljinu za rođendan

Policija je u Los Angelesu u pucnjavi u trgovini ubila dvije osobe, uključujući 14-godišnju djevojčicu koja je isprobavala novu odjeću.

Djevojčicu (14) je u jednom dućanu u Los Angelesu ubio zalutali metak kojeg je ispucala policija. Također, ubijena je još jedna osoba zbog koje su prvotno i reagirali, prenosi Dnevnik.hr.

Zalutali metak pogodio je tinejdžericu dok je bila u svlačionici s majkom isprobavajući haljine za rođendansku zabavu.

Do pucnjave je navodno došlo kada je netko obavijestio policiju da je jedan muškarac pucao u trgovini. Njega je isto policija ubila, ali nije pronađeno oružje iz kojega je navodno pucao, piše BBC.



Svjedoci su rekli da je muškarac radio nered po trgovini. U četvrtak navečer, šef policije Los Angelesa Michel Moore obećao je “temeljnu, potpunu i transparentnu istragu” onoga što je nazvao “kaotičnim incidentom”.

“Duboko mi je žao zbog gubitka života ove mlade djevojke i znam da ne postoje riječi koje mogu ublažiti nezamislivu bol za obitelj”, rekao je.

Državni zakon usvojen u srpnju nalaže da sve smrtonosne policijske pucnjave na nenaoružane civile istražuje Ministarstvo pravosuđa države.

 

Komentari