SRPSKA PREMIJERKA GUBI ŽIVCE S UMIROVLJENICIMA Ne slušaju nas, uopće nema građanske discipline. Zbog njih smo uveli nove mjere

Screenshot

Krizni stožer Srbije održao je sastanak na kojem je zaključeno da su nove mjere zbog koronavirusa koji je u toj zemlji uzeo maha – nužne.

Srpska premijerka Ana Brnabić ne krije nezadovoljstvo “građanskim neposluhom” koji je sada rezultirao ograničavanjem broja ljudi po klubovima i kafićima, zatvaranjem šaltera svih javnih službi te ograničavanjem broja kupovine maski, dezinficijensa i zaštitnih rukavica.

Nove mjere zbog ‘neposlušnih umirovljenika’

“Ne možemo dozvoliti prekomjernu kupovinu ovih artikala bez kojih su sada mnogi ostali”, objasnila je premijerka Brnabić i dodala kako je razočarana slabom suradnjom s građanima:

“Žao mi je i osjećam se osobno poražena što moramo uvoditi ovakve mjere. To nije samo dokaz da nema discipline, nego nema skoro nikakve solidarnosti, što je poražavajuće. Umirovljenici nisu poslušali naš apel i sve u svemu smo se na sastanku kriznog štaba složili da je situacija u vezi sa građanskom disciplinom zabrinjavajuća”, kazala je nezadovoljna premijerka Srbije.



Komentari