Slučaj nestale Maddie McCann: Osumnjičeni bio u blizini hotela, policija traga za djevojkom iz Kosova

Screenshot: Facebook

Osumnjičeni za otmicu i ubojstvo male Maddie McCann ovaj vikend mogao bi biti pušten na uvjetnu slobodu te da policija svim snagama pokušava naći dokaze da ga zadrži u zatvoru, piše britanski tabloid Daily Mail.

Christian Brueckner je u zatvoru zbog silovanja 72-godišnje turistkinje u SAD-u, a taj je zločin počinio 18 mjeseci prije nestanka djevojčice.

Britanska policija objavila koliko je koštala istraga

Nestanak malene Maddie pokrenuo je obilnu i vrlo skupu istragu diljem Europe. Nedavno je britanska policija objavila da je istraga koštala više od 11 milijuna funti.

Policija traga, prema informacijama Daily Maila, za djevojkom s Kosova koja je živjela s Bruecknerom u Portugalu, a tada je bila maloljetna. Par je živio nedaleko resorta u kojem je bila Maddie s obitelji. Djevojka je navodno napustila Bruecknera netom prije Maddienog nestanka.



Imanje na kojem su živjeli pretražila je britanska policija 2012. godine, a njemačka policija objavila je jučer slike iz unutrašnjosti kuće u potrazi za svjedocima kako bi mogla rekonstruirati njegovo kretanje.

Britanski mediji još ranije pisali da je istraga usmjerena prema ženi iz Istočne Europe

Zanimljivo je da su britanski mediji još prije nekoliko godina pisali da su istražitelji istragu usmjerili prema pronalasku žene iz Istočne Europe.

Istražitelji su otkrili, kako piše Bild, da je 3. svibnja 2007. godine Brueckner bio u blizini hotela u kojem su odsjeli McCannovi te da je razgovarao na mobitel preko portugalske mreže. Ta je priča potvrđena iz tužiteljstva, tvrdi Bild. Novinari Bilda, također, pišu da su istražitelji sigurni da je mala Maddie bila oteta i zatim ubijena, prenosi Index.hr.

Komentari