Procurile su snimke Melanije Trump kako psuje: Nemojte me za****ti. Koga je uopće briga za božćne gluposti?

Twitter

Prva dama SAD-a izrazila je prezir prema medijskim izvješćima o odvajanju djece od roditelja na američko-meksičkoj granici prije dvije godine, otkrivaju razgovori koje je tajno snimila njezina bivša pomoćnica Stephanie Winston Wolkoff.

Stephanie Winston Wolkoff se razišla s Melanijom Trump nakon što je okrivljena da je loše upravljala financijama inauguracijskog odbora predsjednika Donalda Trumpa i od tada surađuje sa saveznim istražiteljima koji provjeravaju optužbe da je taj odbor služio kao crni fond za bogaćenje predsjednikove obitelji.

Ove je godine napisala knjigu koja “sve otkriva”, a snimke je objavila u četvrtak na CNN -u.

“Nemojte me z…….i”, reagirala je Melania na pitanja novinara postavljena Trumpu o politici razdvajanja obitelji.

“Gdje su bili kada je Obama to radio”, čuje se na snimci.

Njemačka agencija dpa piše da su neke imigrantske obitelji bile razdvajane na granici i u vrijeme mandata predsjednika Baracka Obame, ali da nije provodio politiku razdvajanja obitelji poput Trumpa koji ju je koristio da bi odvratio azilante i imigrante od ilegalnog prelaska granice.

Snimke također pokazuju da je Melaniji bio “pun kufer svega” zbog proslave Božića u Bijeloj kući.

“Koga je uopće briga za božćne gluposti i dekoracije. Ali ja to moram učiniti, zar ne?”, progunđala je Prva dama u razgovoru s Wolkoff u srpnju 2018.

Predsjednik Trump hvalio se od 2017. da će se u Americi s “Trumpom kao vašim predsjednikom ponovo govoriti sretan Božić”, umjesto izraza “Sretni blagdani” koji se nametnuo zadnjih godina.

Komentari