Američka poduzetnica opisala je aferu s britanskim premijerom: Bile su to lavine strasti

Američka poslovna žena iz područja tehnološke industrije tvrdi da je aktualni britanski premijer Boris Johnson s njom varao bivšu ženu. Afera se navodno događala dok je Johnson bio gradonačelnik Londona.

Jennifer Arcuri je na pitanje novinara Daily Maila je li imala aferu s Johnsonom odgovorila: “Mislim da se to zna i bez odgovora. Poznato je to.”

U intervjuu je otkrila da je Johnson u to vrijeme bio oženjen svojom drugom ženom Marinom Wheeler, a svoj odnos s Johnsonom Arcuri je opisala kao “lavine strasti”.

Ranije je govorila da su imali “jako posebnu vezu”, no uvijek je odbijala priznati da je njihova veza krenula seksualnim tijekom.



Johnson je bio gradonačelnik Londona od 2008. do 2016. godine, a lani je postao britanski premijer. Downing Street zasad nije komentirao navode o preljubu.

Ako je istina da je s Arcuri varao ženu, Johnson ima veliki problem jer je Amerikanka dobila tisuće funti iz javnih sredstava. Johnson je ranije odbacio bilo kakvu odgovornost rekavši da nije bio u sukobu interesa te da je sve napravljeno u skladu s javnim interesom, prenosi Index.

Komentari